Fitness Club HS | Fitness voor vrouwen
Inhoud bewerken
Fitness Club HS | Fitness voor vrouwen

Contact

Over ons

Fitnessclub HS

Ladies only sportschool

Welkom bij Fitnessclub HS! De ladies only sportschool voor en door vrouwen. Door ons alleen op vrouwen te richten, nemen wij de drempel voor dames om een fitnessclub binnen te lopen weg. Bij ons kan iedere vrouw zich vrij voelen en vrij bewegen zonder zich bekeken te voelen. Alle apparatuur in onze ladies only sportschool is afgestemd op de wensen van vrouwen. We hebben alles in huis om de bekende BBB-zones -benen, billen, buik-  aan te pakken en ook aan goede cardioworkouts is gedacht. Combineer cardio en kracht voor een complete training!

Twee vrouwen geven elkaar een handshake
Sporten bij Fitnessclub HS

Onderscheidende kenmerken

Wat wij anders doen dan reguliere sportscholen? Onze sportschool is voor ladies only. In deze veilige omgeving bieden we persoonlijke aandacht en een gevarieerd en uitdagend aanbod aan groepslessen. Wij geven uitsluitend live lessen waarbij persoonlijke aandacht de norm is, zodat jij het maximale uit de training kunt halen. Verder bieden we tegen een meerprijs begeleiding van onze vrouwelijke personal trainers. Zo krijg je hulp bij het opstellen van een schema dat zich helemaal vormt naar jouw doelen en wensen. 

De eyecatcher in onze ladies only sportschool

De luxe lounge is dé eyecatcher van onze ladies only sportschool. Zin in een sapje, koffie of thee? De lounge is the place to be om vóór of na de training onder het genot van een drankje te relaxen en bij te kletsen met andere vrouwen. Veel van onze leden kiezen er ook voor om in de lounge te werken of te studeren. Tussendoor sporten houdt je scherp!

Fitnessclub HS

Diversiteit

Voor ons is het belangrijk dat iedere vrouw, jong of oud, slank of volslank, gelovig of niet gelovig, beginnend of gevorderd zich thuis voelt in onze ladies only sportschool. HS Fitness is een plek waar je je kunt focussen op gezondheid en kunt genieten van het bewegen van je lichaam, ongeacht jouw uiterlijk, achtergrond of afkomst.

"Je bent welkom zoals je bent, want elke vrouw is bijzonder."